NOAH

Caixa Capital Risc va estar present en la cinquena edició de la NOAH Conference que es va celebrar entre els dies 13 i 14 de novembre a Londres. Des de la seva primera edició el 2009, la NOAH Conference s’ha convertit en l’esdeveniment europeu per excel·lència al que assisteixen els fons i inversors més rellevants d’Europa per conèixer les claus d’Internet, obtenir una visió profunda dels últims conceptes relacionats amb la xarxa i establir relacions comercials entre ells.

La NOAH Conference està fundada i impulsada per Marco Rodzynek i Jan Brandes, que van ser inversors de Lehman Brothers. El 2009, amb la seva sortida de Lehman Brothers es van unir i van decidir crear un esdeveniment anual per posar en contacte empreses i inversors a Londres.

La NOAH Conference 2013 es va dividir en tres escenaris on el principal objectiu era donar a conèixer les empreses o els fons d’inversió. Empreses com Google, Facebook, Ebay o Softonic van explicar als assistents la seva experiència. A més les empreses més petites tenien la possibilitat de fer un pitch de 15 minuts per mostrar les seves característiques a potencials inversors.

Caixa Capital Risc va aprofitar l’oportunitat de la NOAH Conference per reforçar i consolidar els seus contactes amb altres inversors. A més, en l’esdeveniment van estar presents empreses participades per Caixa Capital Risc com Bidaway i Privalia.

En els últims anys moltes companyies han aconseguit finançament o la venda d’accions en el marc de la NOAH Conference. És el cas de Softonic, qui va aconseguir una inversió de Partners Group; Toprural que va vendre el 100% de les seves accions a HomeAway; o Yatego que va vendre la majoria de les seves accions a Acton.

Tot això ha fet de la NOAH Conference el referent per als empresaris d’Internet, executius i inversors a l’hora compartir les seves idees i establir relacions comercials. Des de fa dos anys la NOAH Conference també s’ha traslladat a Sant Francisco per posar en contacte a inversors i empreses dels Estats Units.