BioSpain és el principal event en biotecnologia, organitzat bianualment per ASEBIO (Asociación Española de Bioempresas), a Europa  i un dels principals del món per número de reunions generades (2.775) i de companyies participants (762).

Cal destacar el component internacional de la feria, sent un 40% dels participants de fora d’Espanya, respecte al 28% de la passada edició. La celebració de BioSpain 2014, que ha coincidit amb l’Any de la Biotecnologia a Espanya, ha comptat amb 200 expositors i la presència de 50 inversors que han participat en un Fòrum que ha analitzat els plans de negoci de 40 empreses de diferents països.

S’han comptabilitzat més de 2.775 reunions de negocis i més de 2.000 assistents totals, número que converteix a BioSpain en el quart event mundial por volum de reunions de desenvolupament de negociodel sector.

Caixa Capital Risc, que ha estat patrocinador de l’event, ha participat activament del congrés. Aquest event ens ha permès consolidar les relacions amb els venture capital internacionals, ja sigui para compartir oportunitats d’inversió, com per actualitzar l’estat del nostre portfolio, on la gestora compta amb empreses com Stat Diagnostica, nLife, Genmedica, Sanifit, IMICROQ, Sagetis, Nuubo o Minoryx.