Envian’s la teva consulta / proposta

Per tal de poder-te atendre cal que ens facilitis les teves dades i ens autoritzis aquest ús.

En aquest sentit, t’informem de la Política de Privacitat de Caixa Capital Risc SGEIC, SA que tens disponible en aquest link i et sol·licitem expressament la teva acceptació.

 

Posem a la teva disposició tota la informació relativa al tractament de les teves dades personals, així com les finalitats per a les que les utilitzem, pel que podràs, en tot moment, decidir quins tractaments i accions ens autoritzes a portar a terme, així com canviar les teves preferències.

Et recordem que pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició, així com revocar el consentiment donat per al tractament de les teves dades personals, així com per a l'enviament de comunicacions comercials, davant el responsable del tractament enviant un correu electrònic a protecciondatos@caixacapitalrisc.es o be dirigint la teva sol·licitud per escrit amb la referència "Dades Personals" a Avinguda Diagonal, 621, Torre II, 08028 (Barcelona)

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

Caixa Capital Risc SGEIC, S.A.

Finalitat

Remetre-li informació sobre novetats, productes i serveis oferts per Caixa Capital Risc SGEIC, S.A. a través de, entre d'altres, de medis electrònics, en el cas que així es ho hagi autoritzat.

Gestionar y donar resposta a les seves consultes, propostes o incidències, així com l'enviament de la informació necessària per a resoldre-la si calgués.

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

Empreses que ens ajuden a gestionar la nostra relació comercial, així como la pàgina web i l'enviament de les comunicacions comercials o newsletters.  

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que atorga la normativa de protecció de dades enviant un correu electrònic a protecciondatos@caixacapitalrisc.es o bé dirigint la seva sol·licitud per escrit amb la referència "Dades Personals" a Caixa Capital Risc, SGEIC , SA, Avinguda Diagonal, 621, Torre II, 08028 (Barcelona).

Informació adicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web: www.caixacapitalrisc.es