La crisi de la COVID-19 està plantejant nous reptes a persones i empreses als que ens hem d’adaptar ràpidament. En aquest context, diverses empreses estan impulsant iniciatives solidàries i projectes de suport que permetin superar aquesta crisi en les millors condicions possibles.

Aquestes són algunes de les iniciatives de les empreses del nostre portafoli que contribueixen a la pal·liar les conseqüències psicològiques del confinament i a facilitar i optimitzar el tele-treball.

1000 sessions d’ajuda psicològica gratuïta durant el confinament (https://psious.com/)
La comunitat de clínics de la startup de realitat virtual per a salut mental PSIOUS impulsa una iniciativa altruista a través del web www.cuidateencasa.es des d’on més de 100 professionals de la salut mental oferiran sessions d’ajuda psicològica i webinars psicoeducatius gratuïts. L’acció solidària té per objectiu ajudar a la ciutadania, i molt especialment al personal sanitari, a suportar la càrrega emocional generada per la crisi de l’COVID-19

Signar electrònicament sense cost (https://www.validatedid.com/)
L’empresa VALIDATED ID ha llançat una iniciativa per la qual ofereix signatures de documents de forma electrònica totalment gratuïta fins a finals d’abril, permetent a les companyies signar tots els documents requereixin sense cost i amb les màximes garanties jurídiques.

Calcular l’impacte de la COVID-19 en el teu negoci (https://www.sheetgo.com/)
SHEETGO ofereix una plantilla basada en Google Sheets que permet mesurar l’impacte del brot de coronavirus en les mètriques més importants d’una empresa (local i global). La plantilla extreu dades en viu de la base de dades COVID-19 proporcionant una anàlisi dels principals KPI automatitzat en el dashboard.

Optimització de les connexions per al teletreball (https://clevernet.io/es/remote/)
CLEVERNET ha desenvolupat específicament una solució per a l’optimització de connexions en mode WFH amb l’objectiu de treballar des de casa com si s’estigués a l’oficina, sense restriccions de velocitat a causa de les VPN, amb seguretat i fiabilitat, gràcies a l’enrutament multicamí que aprofita les millors connexions disponibles a la WAN.

Motivació i formació de l’equip (https://www.atrivity.com/es/)
L’empresa COMPETIA ha desenvolupat Atrivity, una plataforma que capacita els empleats perquè aprenguin, es desenvolupin i exerceixin millor a través de tècniques de gamificació. Aquesta solució permet motivar els empleats així com mesurar i reforçar el coneixement formatiu en aquests moments de teletreball.

Teletreball amb alts nivells de computació (https://www.simplecloud.io/)
SIMPLE CLOUD ha llançat una plataforma en el núvol que habilita la possibilitat de treballar en remot per a professionals que requereixen per al seu treball alts nivells computació amb el suport d’IBM.