• clipyoo comercialitza clips de vídeo professional, en alta definició, d’una amplia varietat de temes que particulars i professionals poden utilitzar sense restriccions.
  • Aquesta és la quarta inversió de “la Caixa” en una empresa accelerada per Wayra, després de l’acord global de col·laboració firmat el 2012.

Barcelona, 14 de gener de 2013.– ‘clipyoo’ (www.clipyoo.com), startup espanyola accelerada per Wayra España, ha tancat un acord de finançament a través de  Caixa Capital Risc, la gestora de capital risc de “la Caixa”, per un import de 50.000 euros per a continuar amb els seus plans d’expansió i creixement. Aquesta inversió, realitzada a través del vehicle Caixa Capital Micro, mitjançant un instrument de préstec convertible, es la quarta inversió de “la Caixa” a una empresa accelerada per Wayra i s’emmarca dins de l’acord global que ambdues entitats mantenen per impulsar l’ecosistema emprenedor tecnològic a Espanya.
clipyoo aspira a ser un referent mundial en el canvi del model de negoci que Internet està produint en el sector audiovisual. La seva proposta vol oferir la millor experiència per a proveïdors i clients que busquen optimitzar la compra, venta i gestió de continguts audiovisuals, com els vídeos de recurs, a través d’Internet.
Diàriament, milions de persones veuen vídeos online. A finals de 2012, uns 170 milions de persones hauran vist vídeos online i en un futur pròxim, es probable que els continguts que no estiguin en format audiovisual deixin de ser atractius per a les audiències. Cada vegada es necessiten més continguts audiovisuals, però, sens dubte, han d’estar produïts i distribuïts d’una forma més eficient.

clipyoo redueix fins un 70% els costos de producció audiovisual, al comercialitzar clips de vídeo, ja gravat per professionals en alta definició, que no han estat utilitzats i segueixen arxivats i sense ús. L’empresa ofereix un catàleg complert de vídeos de diferents temes que poden ser usats sense restriccions, tant per professionals com per aficionats, per la televisió, documentals, publicitat o vídeos corporatius, institucionals, educatius i familiars, entre altres possibles fins. L’usuari, simplement, selecciona el seu clip des del catàleg, el compra i el descarrega instantàneament des de la web.

El catàleg que clipyoo ofereix a la seva web conté més de cinc mil vídeos de temes variats i originals, que l’empresa comercialitza en alta definició (HD) per a ús professional i definició estàndard (SD) orientada a cobrir les necessitats de qualsevol client (professional o amateur) que no requereixi alta definició (per exemple, pels vídeos destinats a una pàgina web).
clipyoo és la quarta empresa accelerada per Wayra que rep finançament de “la Caixa” des de que aquesta i l’acceleradora firmessin un acord el 2012 per  impulsar l’ecosistema espanyol d’innovació i talent.
L’empresa també compta amb el recolzament d’ENISA, Empresa Nacional de Innovación, que ha facilitat suport financer a la societat a través de la línea de crèdit a Jóvenes Emprendedores.