• Pevesa desenvolupa proteïnes vegetals mitjançant biotecnologia per a la seva aplicació en agricultura ecològica i alimentació.
  • “la Caixa”, a través de la seva gestora de capital risc, Caixa Capital Risc, lidera l’operació, a la que es sumen els socis actuals: Suanfarma Biotech i Milar Ventures.
  • La operació va dirigida a ampliar les instal·lacions productives i estendre la xarxa comercial.

”la Caixa”, a través del fons especialitzat en tecnologies industrials, Caixa Innvierte Industria, i els actuals socis de Pevesa Biotech, Suanfarma Biotech i Milar Ventures, anuncien una inversió de 1,6 milions d’euros a la companyia.

Pevesa Biotech, ubicada a Viso del Alcor (Sevilla), és una empresa de biotecnologia especialitzada en el desenvolupament de proteïnes vegetals amb aplicacions, majoritàriament, en els sectors de l’agricultura ecològica i  l’alimentació. La inversió té com a objectiu que Pevesa Biotech pugui ampliar les instal•lacions productives per a triplicar la capacitat de producció i estendre la seva xarxa comercial per a diversificar els sectors d’activitat.

Fundada a Sevilla l’any 1996, Pevesa Biotech està dirigida per Iñaki Mielgo, doctor en Enginyeria Química. Abans d’impulsar Pevesa, Mielgo va desenvolupar la seva carrera professional com a enginyer de planta i, posteriorment, com a director de projectes de R+D al Grupo Abengoa Bioenergy a Espanya i Estats Units.

Actualment, Pevesa compta amb 17 treballadors i té una facturació de 2,3 milions d’euros, xifra que té previst multiplicar per 3 en quatre anys.

Pevesa és la segona inversió que “la Caixa” realitza a través del vehicle Caixa Innvierte Industria. Suanfarma Biotech i Milar Ventures, que ja són socis de la companyia biotecnològica, renoven amb aquesta operació la seva aposta per la companyia biotecnològica.