L’empresa tecnològica Mobile Media Content ha tancat la seva primera ronda de finançament, per valor de 400.000 euros, on han participat com a inversors “la Caixa”, a través de la gestora de capital de risc Caixa Capital Risc, i el pledge fund Big Sud – Necotium, entre d’altres.

Mobile Media Content (MMC), creada el maig de 2012 a Barcelona, està especialitzada en solucions professionals de visualització per a millorar l’experiència d’ usuari en dispositius diversos, amb aplicacions com les compres online o la transmissió d’esdeveniments esportius.

La principal línia de negoci de MMC la constitueix la plataforma Saas TICKETING3D. En opinió de Michele Marino, CEO de la companyia, “els usuaris són cada vegada més exigents i, a l’hora de comprar una entrada per a un esdeveniment esportiu o per a una òpera, volen tenir més informació del que estan comprant, de com accedir al recinte i de com veuran l’esdeveniment. TICKETING3D és una eina visual que millora l’experiència de compra i redueix dràsticament les incidències i les queixes”.

TICKETING3D vol convertir-se en el marketplace de visualització enriquida de localitats dels principals esdeveniments esportius i culturals. La solució s’integra fàcilment en plataformes de ticketing online  i de gestió de recintes.

“Els usuaris que compren entrades online sovint es troben amb sorpreses en assistir a l’espectacle: localitats amb visibilitat reduïda o nul·la, columnes o barres de seguretat que no apareixien al mapa de butaques, etc. Afegir a la compra d’entrades online un procés de transparència és una gran oportunitat per enriquir l’experiència de compra mitjançant continguts i processos digitals que permetin guanyar-se la confiança dels usuaris i desplegar nous models de negocis relacionats amb els smarts events”, comenta Francis Casado, cofundador i responsable de negoci de MMC. Afegeix: “No som una nova plataforma de ticketing online i no volem competir amb les existents; al contrari, volem generar noves oportunitats i oferir una experiència unificada en web, mobile i fins i tot SmartTV”.

“Existeixen dades contrastades que asseguren que hi ha més dispositius mòbils que persones al món. Les apps han guanyat la batalla d’Internet i vivim en un món cada vegada més comunicativament integrat. Els dispositius mòbils, les apps que els governen i les xarxes socials, amb la seva viralitat, estan produint noves oportunitats de negoci que des de MMC detectem i volem aprofitar. El nostre anhel, la nostra meta, és “un dispositiu =  un client”, afirma David Montserrat, Chief Networking Officer de MMC.

Per a Manuel Matés, managing partner del pledge fund Big Sud – Necotium, “MMC és un projecte altament motivador, internacional, escalable i ha estat decisiu comptar amb l’experiència sènior i capacitat d’execució d’un equip emprenedor de co-fundadors amb un profund coneixement del sector de la visualització virtual, el sector mòbil i el màrqueting digital, fonamentals per fer funcionar aquest nou projecte”.

Sobre Mobile Media Content

Mobile Media Content, amb seu a Barcelona, centra la seva activitat en la producció i distribució d’una nova generació de continguts interactius multidispositius. Té avui dia un equip de deu professionals i espera duplicar aquesta xifra en els propers mesos.

Sobre Big Sur Ventures i Necotium

Big Sur Ventures, fundat per José Miguel Herrero, i Necotium, fundat por Manuel Matés, gestionen el pledge fund Big Sur Ventures – Necotium, que inverteix en companyies innovadores amb productes i serveis amb potencial per transformar els mercats a què s’adrecen.

Els sectors preferits són Internet i new media, els productes i serveis habilitats per la tecnologia, i les TIC. El pledge fund agrupa a diversos inversors, business angels, directius, empresaris i family offices.