Kompyte, startup que redefineix la categoria de programari d’intel·ligència competitiva (IC), ha aixecat una ronda de 3 milions de dòlars en la qual han participat Caixa Capital Risc, Adara Ventures i Swanlaab Venture Factory , juntament amb altres inversors. La companyia desenvolupa un programari revolucionari que automatitza la investigació i la generació d’informes sobre la competència, de manera que els seus clients puguin controlar als seus competidors en temps real i ajustar la seva estratègia gràcies a un major coneixement de l’entorn competitiu.
“La demanda d’intel·ligència competitiva (IC) ha augmentat dràsticament en una àmplia gamma d’indústries”, afirma Pere Codina, CEO d’Kompyte. “Amb els fons addicionals, esperem seguir liderant el camí per fer de la IC una pràctica empresarial fonamental i reinventar la forma en què competeixen les empreses”.

El programari d’intel·ligència competitiva de Kompyte organitza la informació de forma altament accessible i intuïtiva dins d’una única plataforma centralitzada; d’una manera similar a com ho fan els sistemes CRM, organitzant totes les facetes d’una relació amb els clients. Com a resultat, Kompyte ajuda als equips de producte, màrqueting i vendes a respondre millor i més ràpid als inevitables canvis en el panorama competitiu generant un avantatge competitiu.

“Veiem una divergència entre l’enfocament clàssic de la IC i el que el mercat demanda. Hi ha tantes dades de mercat disponibles i canvia tan ràpid, que els processos antics ja no funcionen”, diu el CEO, Pere Codina. Kompyte anhela donar poder a aquestes organitzacions formant part del seu futur èxit “.

Fundada a Barcelona i afermant a San Francisco després d’haver-se graduat en 500 Startups el 2017, Kompyte anuncia avui també l’obertura de la tercera oficina a Austin. Austin serà la base d’operacions on s’ubica l’equip de go-to-market, mentre que els seus equips de producte i enginyeria romandran a Barcelona.

“Ser capaços d’aprofitar un equip veritablement multicultural és un element clau del nostre èxit, creiem que els equips formats per una àmplia diversitat de talent construeixen millors productes que satisfan les diferents necessitats dels nostres clients”, diu el cofundador i director d’operacions, Albert Colmenero.

Sergio Ramírez, Cofundador i Director Tècnic afegeix: “Per donar suport als nostres clients en la seva recerca de crear i mantenir un avantatge competitiu, l’equip d’enginyeria amb seu a Barcelona utilitza un procés de desenvolupament eficient, iteratiu i agile per construir una tecnologia excepcional que resol problemes que cap altra empresa ha resolt abans “.

Sobre Kompyte
El programari d’intel·ligència competitiva de Kompyte permet a les empreses recopilar, organitzar, analitzar i actuar sobre els canvis competitius en el seu mercat. Kompyte reinventa la forma en què les empreses utilitzen la intel·ligència per impulsar les vendes, el rendiment de les accions de màrqueting i les estratègies de producte. Servint a milers de professionals de productes, màrqueting i vendes en més de 20 indústries a tot el món, Kompyte recopila més de 3.5 trilions de dades a l’any. Fundada el 2014, Kompyte té la seu a San Francisco i oficines a Barcelona i Austin.