Nautal, líder espanyol en lloguer d’embarcacions online, ha tancat una ronda de finançament d’un milió d’euros.

La ronda està liderada per Caixa Capital Risc, la gestora de capital risc de “la Caixa”,  i compta amb la participació de la  Xarxa de Business Angels de IESE, i de Fernando Negro i Gabriel Prat, ex director de producte i membre del Comitè de Direcció d’Infojobs, respectivament, així com Albert Armengol, que renova el seu compromís amb el projecte.

El destí de la ronda de finançament serà consolidar el lideratge a Espanya i iniciar la expansió a Estats Units. “Realitzarem una forta aposta en màrqueting i tecnologia, ja que es la millor via per assegurar la escalabilitat del negoci. De fet, aquest any l’equip de tecnologia ha passat d’1 a 4 persones i estem buscant integrar un responsable de màrqueting i un country manager per a EE.UU.” Afirma Octavi Uyà, CEO de Nautal.

Aquest any Nautal preveu multiplicar per 100 la facturació del primer any, i triplicar la de l’any anterior, superant els 3 milions d’euros de volum intermediat. Actualment el 55% de les vendes provenen d’Espanya, el 35% de la resta d’Europa i un 10% de fora d’Europa, principalment Estats Units i Austràlia. “França i Alemanya, obertes el 2014, facturaran aquest any  el mateix que Espanya el 2015, el que demostra que la nostra internacionalització també està resultant ser un èxit.” confirma Roger Llovet, COO de Nautal.

Nautal: 9.000 embarcacions, 10.000 navegants

Nautal va néixer el maig de 2013 volent convertir-se en el líder mundial de reserves online d’embarcacions. Actualment Nautal és l’agència de lloguer online d’embarcacions amb i sense patró líder a Espanya i compta amb 9.000 embarcacions per tot el món, oferint un servei d’atenció personalitzada en 6 idiomes.

Els punts forts de Nautal són tenir tota la oferta de qualitat en una sola web, assessorament expert dels nostres gestors, transparència en les condicions i estat de les embarcacions i la màxima seguretat, gràcies a una pòlissa de responsabilitat civil de 500.000 euros per operació, sense límit agregat. A més a més, la empresa se sotmet a auditories externes voluntàries.

La nostra base de clients es tremendament diversa, des de milers de clients llogant petites embarcacions per mig dia amb pressupostos de menys de 100€ a xeics àrabs, cantants de fama internacional o futbolistes amb pressupostos de desenes de milers d’euros.” confirma Beatriz Bedate, country manager d’Espanya.

Actualment www.Nautal.es, que té més de 500.000 visites a l’any, ha donat servei a més de 10.000 navegants que han valorat la seva experiència en una nota mitja de 4,6 sobre 5.