• En la inversió han participat “la Caixa”, a través de Caixa Capital Risc, Finaves (IESE) i South Ventures (IG)
  • L’operació suposarà un impuls a l’expansió de l’empresa

Nubelo, el major portal de contractació directa de professionals a través d’internet en països de parla hispana, ha tancat una ronda de finançament de 1M d’euros. En l’operació han participat “la Caixa”, a través de Caixa Capital Risc; Finaves, la plataforma de capital llavor d’IESE i el fons de inversió South Ventures (Amèrica Llatina), així com els actuals accionistes de l’empresa.

Nubelo permet als seus usuaris eliminar fronteres i contractar professionals freelance en més de 10 països de parla hispana. Després de 2 anys d’activitat l’empresa ha acumulat 12.000 projectes publicats amb un volum de 4,5 milions de dòlars i 80.000 professionals freelance treballant en més de 10 països.

Amb la ronda d’inversió la companyia vol consolidar l’expansió i internacionalització a Llatinoamèrica. A més Nubelo pretén potenciar la seva àrea comercial i de màrqueting amb l’objectiu d’aconseguir un volum gestionat de projectes de 20 milions de dòlars a finals de 2014.

El mercat de contractació online és un mercat en plena expansió i només a EUA es facturen 2.000 milions de dòlars en el sector. Es preveu que en els propers anys es creiïn 500.000 llocs de treball en aquest tipus de plataformes.

Imagen1