Sheetgo, startup que permet crear fluxos de treball (workflows) a partir de fulls de càlcul en línia, ha tancat una ronda de finançament liderada per Caixa Capital Risc. Sheetgo ja compta amb el suport de Angels Capital, de Juan Roig; i Seedrocket 4Founders. L’import total de la ronda, incloent un préstec ENISA, ha arribat al milió de dòlars.

Sheetgo utilitzarà aquests fons per ampliar i perfeccionar la seva tecnologia, dirigida a millorar la productivitat de professionals i particulars, i continuar la seva expansió internacional. Sheetgo ofereix una capa de tecnologia al voltant de ‘excel’ online amb la qual els usuaris poden connectar diferents fulls de càlcul, mantenint-les sincronitzades i sortejant el procés de copiar i enganxar els resultats d’una a una altra, el que agilitza el procés i limita al màxim els errors. D’aquesta manera s’automatitza qualsevol procés de treball, permetent un major i més senzill control del seu finances, vendes, operacions, etc.

“A més de connectar fulls de càlcul entre si, en Sheetgo oferim als nostres usuaris la possibilitat de gestionar i automatitzar tots els seus processos de treball usant fulls de càlcul”, explica Yannick L. Rault, CEO de la companyia. “D’aquesta manera, Sheetgo expandeix la seva visió per donar suport als més de mil milions d’usuaris de fulls de càlcul a nivell mundial” afegeix.

Actualment, Sheetgo està disponible a Google G Suite i add-on Marketplaces, i és compatible amb Excel, CSV, Google Sheets, OpenOffice i onedrive de Microsoft. Sheetgo acumula 500.000 usuaris i compta amb una nodrida cartera de clients a 70 països entre els quals destaquen professionals d’empreses com Spotify, Uber, The Guardian, Delta Airlines, Banque Nationale, Sage, i Air Liquidi.

Sobre Sheetgo

Sheetgo és una startup tecnològica amb seu a Espanya artífex d’una tecnologia basada en el núvol (SaaS) que permet crear, automatitzar, compartir i controlar tot tipus de fluxos de treball des d’una simple full de càlcul. En l’últim any, la companyia ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen Emprenedor XXI de CaixaBank, Millor negoci B2B i Startup més escalable del South Summit. A la fi de 2018, la companyia va entrar en el programa Blackbox a Silicon Valley i va obtenir una beca de Google for Startups.

La startup va néixer el 2016 de la mà de Yannick L. Rault, fundador i CEO, qui ja el 2010 va crear el primer sistema de gestió (ERP) basat en fulls de càlcul en línia costat de l’equip cofundador Sheetgo.

Visita www.sheetgo.com per a més informació i provar el producte..