Vehícles d’inversió

Caixa Capital Risc inverteix en empreses innovadores amb seu a Espanya. Actualment la gestora compta amb diferents vehicles d’inversió actius. L’aportació dels fons és majoritàriament del Grup “la Caixa”, amb una participació minoritària d’inversors públics i privats.

Fase llavor:

  • Tecnologia: La gestora disposa de vehicles de capital risc adreçats a cobrir el finançament de les primeres etapes d’empreses innovadors. Els vehicles coinvierten amb els emprenedors, business angels, etc. a través de capital i préstecs participatius convertibles a capital, i acompanyen els projectes en les següents rondes d’inversió. Caixa Capital Micro i Caixa Capital Micro II, de 8 y 16,1 millones d’euros respectivament.
  • Ciències de la Vida: Caixa Innvierte Start: Vehicle de 21,1 milions d’euros dirigit a empreses de recent constitució que presentin una tecnologia disruptiva de cicle de maduració llarg sobre la qual construir una companyia amb alt potencial de creixement, amb especial focus en empreses de Ciències de la Vida.

Fase startup:

  • Ciències de la vida: Caixa Capital BioMed i Caixa Innvierte BioMed II: Vehicles de 17 y 46,5 millons d’euros, respectivament,  especialitzats en ciències de la vida i dirigits a cobrir les rondes de sèrie A d’empreses dedicades a la biotecnologia i equipament mèdic.
  • Tecnologies industrials: Caixa Innvierte Indústria: Vehicle de 35 milions d’euros enfocats a pimes amb tecnologies industrials innovadores en fase de start-up i de creixement.
  • Tecnologies digitals: Caixa Capital TIC y Caixa Capital TIC II: Vehicles de 20 i 29,7 milions d’euros especialitzats en tecnologies de la informació i Internet dirigit a cobrir les rondes de sèrie A de startups.
provagrafic