vLex ha comprat la empresa argentina Quolaw.com, companyia que ha desenvolupat un software de gestió de despatxos professionals que millora la productivitat, la col·laboració entre professionals d’un despatx, i redueix el temps invertit en gestionar tasques rutinàries. Actualment la empresa compta amb una important base de clients instal·lats, majoritàriament, a Argentina i altres països llatinoamericans.

Quolaw, va ser fundada per dos joves advocades argentines, Yael Frylinsztein i Lorella Jalles, i es un dels projectes incubats per Wayra, l’acceleradora d’startups propietat del Grup Telefonica.

Amb aquesta adquisició, vLex busca seguir oferint cada vegada més i millors productes i es posiciona com a proveïdor de referència a nivell global per als professionals del dret.

“La operació ens permet oferir als nostres clients solucions conjuntes que inclouen tant informació legal com eines de gestió, en qualsevol dels països on vLex opera. Amb la integració de Quolaw a vLex volem ajudar als nostres clients a millorar la seva productivitat i a focalitzar-se en allò realment important”, diu Lluis Faus, CEO de vLex.

“Les facilitats que aporta Quolaw a la gestió diària d’un despatx d’advocats són claus per a la correcta gestió del mateix, així com la dels seus professionals. Amb aquesta adquisició vLex incorpora aquestes facilitats al seu portafoli de serveis” diu Lorena Suarez, Country Manager de Wayra Argentina.